Grå

Bokstavslek

Lekfull och pedagogisk barnmatta med söta djur och bokstäver. Mattan är gummerad på baksidan vilket säkerställer att den håller sig på plats, och en stor fördel är att du kan tvätta mattan i maskin.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Vår matta bokstavslek är mycket mer än bara en vanlig matta. Den är en portal till en värld av lek, lärande och äventyr för de små. Med sitt lekfulla och färgglada motiv på en ljusgrå bakgrund blir den snabbt ett favoritinslag i det lilla rummet. På mattans yta möts du av ett glatt alfabet i regnbågens alla färger. Varje bokstav är inte bara en symbol för språket utan också en möjlighet till upptäckt och lärande. För att göra det ännu roligare har vi också inkluderat några av de mest älskade djuren, som till exempel elefanten och lejonet, för att ge mattan en extra touch av charm och värme. Genom att peka på och prata om bokstäver, djur och färger stimuleras barnens fantasi och kreativitet samtidigt som de lär sig grunderna i språk och kommunikation. Den blir en naturlig plats för samspel och lärande för barn i alla åldrar.

Bokstavslek är inte bara lekfull och pedagogisk utan även praktisk och användarvänlig. Den är tillverkad av tvättbara material för att underlätta rengöring och underhåll. Dess tunna och lätta konstruktion gör den enkel att hantera och flytta runt i rummet. Gelbaksidan ser till att mattan ligger stadigt på plats och minskar risken för att den ska glida runt under intensiva lekstunder. Så varför inte låta vår matta bokstavslek bli en del av ert barns vardag? Ge dem möjligheten att utforska världen från en mjuk och säker plats där lek och lärande går hand i hand. Med denna matta blir varje dag en ny möjlighet till upptäckt och glädje för ditt barn.

Mattans speciella egenskaper

  • Halksäker
  • Gummerad undersida
  • Går att tvätta
  • Djur
  • Stadig på golvet
  • Multifärgad
  • Maskintvätt 30 grader
Rum där mattan passar: Barnrum
Tvättråd:  Maskintvätt 30°. Välj ett skonsamt program. Tvättas i milt tvättmedel eller endast vatten. Torka bort fläckar med en fuktig trasa så fort de uppstår. Tvätta aldrig en matta i maskin som väger mer än vad maskinen klarar.
Material:  100 % Polypropylen
Baksida:  Gelback
Totalhöjd:  5 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära
Barnmattor