Line Strehög - Plastmatta

Plastmatta i två färger och tre storlekar. Mattan har en modern design med linjer. Kanterna på kortsidan är svetsade.

Mattan har inverterade färger på fram och baksida.

Plastmattor är en traditionell svensk produkt, det som gör den så populär är framförallt att den är så lättskött, dess snygga design och slitstyrka. Plastmattans egenskaper gör att den passar överallt, både inne- och utemiljöer: köket, hallen, tvättstugan, uterummet, badrummet, husvagnen, fritidshuset, mm.

Svart.
Klicka för att förstora

Plastmatta Line Strehög Strehög Plastmatta Line Strehög Strehög Plastmatta Line Strehög Strehög Plastmatta Line Strehög Strehög Plastmatta Line Strehög Strehög Plastmatta Line Strehög Strehög

1.       Välj färg
Grå Plastmatta Line Strehög Strehög Grön Plastmatta Line Strehög Strehög Rosa Plastmatta Line Strehög Strehög Svart Plastmatta Line Strehög Strehög
2.       Välj storlek
70 x 160 cm 740 kr
70 x 200 cm 930 kr
70 x 240 cm 1.120 kr
3.       Välj antal

fr. 740 kr
eller delbetala fr 43 kr / mån

Lägg i kundvagnen
TEKNISK INFORMATION

Rum där mattan passar: Kök, Hall
Matta från: Strehög
Tillverkningssätt: Maskinvävd
Tjocklek: ca 0,7 cm
Material: Mjuk plast
Tvättråd: Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa, detta fungerar i de flesta fall. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin eller med mjuk borste. Tänk på att inte tvätta för varmt, då tappar plasten sin form eftersom den mjuknar. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.

STÄLL EN FRÅGA TILL OSS OM DENNA PRODUKT

Om du har en fråga angående just denna matta så går det bra att skriva här nedan så svarar vi till din e-mailadress. Genom att använda detta formulär så kommer vi automatiskt att se vilken produkt du har frågor kring.

Sparar

Plastmattor