OM OSS PÅ NYLANDERS MATTOR

Företaget har sedan Bert Nylander startade affären 1966 i en liten lokal på Storgatan 45 i Sundsvall kontinuerligt utökat sitt sortiment. 1993 tog Agnes Larsson, som är släkt till Bert, över butiken och äger den än idag. Hon hade då arbetat i butiken i flera år och hade stor och bred kompetens inom branschen. Livet bjuder som bekant på nya utmaningar, och 2011 gick flytten för både företaget och Agnes med familj till Borås där barn och barnbarn fanns. Vi på Nylanders bestämde oss då för att helhjärtat satsa på e-handel och har stor fokus på det.

I Juni 2015 flyttades butiken till Dalsjöfors utanför Borås där vi delar lokal med en färgaffär i Interiörhuset.

Vi är fortfarande ett litet familjeföretag och nu har Agnes son Erik tagit ett större lass och ansvar för att ständigt utveckla och förbättra företaget. På Nylanders strävar vi efter kvalité i alla led, därför gör vi allt själva, från att bygga och designa webbshopen, köpa in mattor, kanta och knyta dem, packa och skicka mattorna.

Sortimentet vi har idag, är det största vi haft och vi lägger ut nyheter så fort de kommer till oss. Genom att vi inte är knutna till en viss leverantör kan vi fritt välja vilka mattor vi vill ha i vårt sortiment och ta hem mattor som ni kunder efterfrågar. Våra duktiga inköpare lyssnar mer än gärna på vad ni kunder saknar och efterfrågar, för att kunna skanna av mattvärlden såväl internationellt och nationellt och finna rätt produkter.

Det viktigaste för företaget och dess framgång har under alla år varit att kunden är i fokus och alltid ska vara nöjd med både sina mattor och servicen. Det är något vi är väldigt stolta över. Nylanders mattor är ett företag med stadig tillväxt som skjutit i höjden sen vi började med e-handel 2005 som ett komplement till butiken. Det visade sig vara en framgångssaga och idag skickar vi paket med mattor i hela vårt rike, men även till stora delar av världen.

På Nylanders mattor finns mer än 40 års erfarenhet av mattor, vi hjälper mer än gärna dig så du hittar just rätt matta för ditt hem, humör och plånbok.

Varmt välkommen att kontakta oss via telefon, mail, vår facebooksida eller kom in till vår butik i Dalsjöfors (Interiörhuset).