Plastmatta Viggen

Viggen - Plastmatta

Plastmatta med linjer som både är raka och i ett sicksackmönster. Viggen tillverkas i Sverige av Horredsmattan. Vändbar matta som går att tvätta i maskin och som håller i 20 år.

Färg: Blå
Storlek: 150 x 200 cm (1 785 kr)
Att betala: -
Delbetala från 58 kr/månad
Klarna delbetalning mattor
Viggen är en plastmatta med linjer som både är raka och i ett sicksackmönster. Viggen tillverkas i Sverige av Horredsmattan och plasten i mattan tillverkas i Gislaved av Gislaved folie som följer alla hårda miljökrav och plasten är ftalatfri.

Alla plastmattor är vändbara och dubbelsidigt vävda vilket gör att du kan använda mattan på båda sidor och att färgen blir inverterade på fram och baksida. På ena sidan så har mattan en färgad botten med vita streck, på andra sidan är mattan vit med färgade streck.

Viggen passar utmärkt i köket, hallen, i båten eller sommarstugan eftersom plast är det tåligaste som finns och den höga kvalitén gör att du kan tvätta mattan i maskin under många år, livslängden på en plastmatta brukar vara 20 år under normalt slitage.

Måttbeställ mattan

Du kan måttbeställa längden på mattan, ej bredden.

Mattan finns i följande bredder
- 70 cm
- 150 cm
- 170 cm

Exempel
En matta som skall bli 70 x 520 cm så blir kostnaden för en matta som är 550 cm som sedan kortas ner till 520 cm. På grund av att mönstret är 50 cm och upprepas så vävs mattan i 500 cm, 550 cm, 600 cm osv.

Det tillkommer en extra kostnad på 200 kr/matta vid beställning av specialmått.

Vi tar endast emot beställningar på måttbeställda plastmattor per telefon eller e-post och öppet köp gäller ej.Matta från: Horredsmattan
Tillverkningssätt: Maskinvävd
Material: Mjuk plast utan ftalater
Lugghöjd:
Tvättråd: Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa, detta fungerar i de flesta fall. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin eller med mjuk borste. Tänk på att inte tvätta för varmt, då tappar plasten sin form eftersom den mjuknar. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Ställ en fråga om just denna produkt så svarar vi inom kort.
Din e-mail
Ditt namn
Din fråga om produkten
Ditt e-mail är skickat, vi återkommer inom kort

Gillar du produkten? Dela gärna!

Tipsa om mattan på facebook Tipsa om mattan på twitter Tipsa om mattan på google+ Tipsa om mattan på pinterest

ANDRA POPULÄRA Plastmattor