Plast- och garnmatta Uni Mix

Uni Mix - Plast- och garnmatta

Enfärgad och omönstrad matta där Horredsmattan har kombinerat plastens slitstyrka med bomullsgarnets komfort. Ett mjukare alternativ till plastmattan. Kanterna på kortsidorna är svetsade.

Färg: Grå
Storlek: 170 x 220 cm (2 653 kr)
Att betala: -
Delbetala från 86 kr/månad
Klarna delbetalning mattor
Uni är en enfärgad matta där plast och bomullsgarn är blandade, mattan har svetsade kortsidor och ser likadan ut på båda sidor vilket gör att du kan vända på mattan.

Denna typ av matta är ett alternativ till plastmattan eller trasmattan för de som vill ha en mycket slitstark men ändå en mjuk matta att sätta fötterna på. Uni känns mer som en trasmatta och är inte lika plastig som en matta i enbart plast.

Mattan är tillverkad i Sverige av Horredsmattan som har vävt mattor sedan 1950-talet i sin fabrik i Horred. Plasten i mattan kommer från Gislaved folie som har en fantastisk kvalité på sitt material som inte innehåller ftalater.

Matta från: Horredsmattan
Tillverkningssätt: Maskinvävd
Material: 40% Plast utan ftalater, 50% bomull och varp i polyester.
Lugghöjd:
Tvättråd: Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa så fort de uppstår. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin utan centrifugering eller med mjuk borste i badkar eller dusch. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Ställ en fråga om just denna produkt så svarar vi inom kort.
Din e-mail
Ditt namn
Din fråga om produkten
Ditt e-mail är skickat, vi återkommer inom kort

Gillar du produkten? Dela gärna!

Tipsa om mattan på facebook Tipsa om mattan på twitter Tipsa om mattan på google+ Tipsa om mattan på pinterest

ANDRA POPULÄRA Plast- och garnmattor