Natur

Colmar

Kraftig och exklusiv ullmatta med ett grovt garn som gör att mattan får mycket struktur. Colmar går att använda på båda sidor. Mattan är ca 2,5 cm tjock.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Handvävd ullmatta i ett kraftig garn som gör att ytan liknar bollar i ett oregelbundet mönster. Colmar är verkligen en rejäl ullmatta med mycket ull i vilket också gör att priset för mattan blir lite dyrare men du får mycket ull för pengarna.

Detta är verkligen en matta utöver det vanliga som sticker ut, dels på grund av dess struktur men även för att mattan är så kraftig, ingen liten tunn matta på golvet. På grund av tjockleken blir mattan även väldigt tung vilket gör att den ligger stadigt på golvet.

Colmar bör ligga i vardagsrummet framför soffan eller i en hall mitt på golvet, att lägga mattan under ett matbord kan också fungera men risken är att det blir trögt att flytta stolarna fram och tillbaka.

Garnet i mattan är inte färgat vilket gör att vissa variationer kan förekomma mellan olika exemplar.

Colmar är ca 25 mm tjock och går att använda på båda sidor.

Mattans speciella egenskaper

  • Bollar
  • Omönstrad / enfärgad
  • Hög kvalité
  • Kraftig
  • Lättstädad
  • Mjuk
  • Slitstark
  • Smutsavvisande
  • Vändbar matta
Rum där mattan passar: Vardagsrum
Matta från: Strehög
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet och ta bort fläckar omedelbart. Eftersom ullen innehåller fett så får mattan ett naturligt skydd som stöter bort smuts och fläckar. De flesta fläckar brukar gå att suga upp med en fuktig trasa så länge fläcken inte har torkat in. För tvätt av hela mattan rekommenderas kemtvätt.
Material:  Ull
Totalhöjd:  25 mm
Tillverkningssätt:  Handvävd

Andra populära Ullmattor

Palett
Palett

Rutig handknuten ullmatta i en härlig blandning av färger. Eftersom Palett är ett handarbete är varje matta unik och det kan finns små skillnader från matta til...

9 storlekar / 1 färg
fr. 695 kr
Eden
Eden

Handvävd ullmatta utan mönster. Eden är en mycket prisvärd ullmatta som är enkel att placera i hemmet eftersom den är enfärgad och inte har något mönster, en ...

5 storlekar / 7 färger
fr. 890 kr
Diamond
Diamond

Kraftig ullmatta i en hög ullkvalité som gör mattan mjuk och skön att sätta fötterna på.

4 storlekar / 3 färger
fr. 2 650 kr
A-Star
A-Star

One star är en kraftig matta med en lugghöjd på ca 2 cm. Mattan är handtuftad i ull som är ett tåligt naturmaterial som lämpar sig bra i en dörrmatta. För a...

1 storlek / 2 färger
350 kr