Multi

Filmer

Svelvik

Konstsilkesmatta i klassiskt mönster. Dova, murriga färger och lyxiga fransar. En härlig matta med mycket lyster.

Vald färg: Multi

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Svelvik är en elegant konstsilkesmatta i ett klassiskt mönster. Mattan går i vintagestil med sina dova färger och lyxiga fransar.

Detta är en matta för soffgruppen eller varför inte inne i matsalen. Mattans korta lugg är len under fötterna och lätt att dammsuga.

Viskosen i mattan ger mattan liv och lyster och gör även så att den varierar i nyans beroende på från vilket håll man ser mattan.

Mattans speciella egenskaper

  • Kort och tät lugg
  • Lättstädad
  • Glansig
  • Lyster
  • Fransar
  • Klassisk design
Tvättråd:  Viskos är en cellulosafiber och kan vara känslig mot vätska och smuts. Enfägade omönstrade viskosmattor är extra känsliga då fläckar syns tydligare, mönstrade viskosmattor döljer fläckar på ett helt annat sätt. Eftersom viskos är en naturfiber kan den ludda en aning till en början men det avtar med tiden efter dammsugning.
Material:  60% viskos, 40% bomull
Totalhöjd:  4 mm
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära Konstsilkesmattor

Madalyon
Madalyon

Madalyon har cremevita fransar på kortändarna. Mattan har ett klassiskt orientaliskt mönster som påminner om en äktamatta. Detta är den perfekta mattan för dig ...

7 storlekar / 5 färger
fr. 450 kr
Tunis
Tunis

Tunis har ett klassiskt orientaliskt mönster. Mattan har en bård som löper runt ett detaljrikt blommönster. Kortändarna på mattan pryds av dekorativa fransar.

8 storlekar / 3 färger
fr. 890 kr
Butterfly
Butterfly

Vacker silkesmatta. Mattan har fransar och är luddfri. Fotograferad i storleken 140 x 200 cm.

9 storlekar / 1 färg
fr. 690 kr
Granada
Granada

En helt fantastisk viskosmatta som kommer i många härliga färgställningar och storlekar. Viskosen gör att mattan får en lyster och blir väldigt skön att gå på. ...

8 storlekar / 4 färger
fr. 995 kr