Plastmatta Rut

Rut - Plastmatta

Designad svensktillverkad plastmatta i ett retro mönster med en känsla av 60-tal. Rut ger en omedelbar känsla av kvalitet och hållbarhet. Matta som passar i alla rum.

Färg: Grön
Storlek: 150 x 200 cm (1 348 kr)
Att betala: -
Delbetala från 62 kr/månad
Klarna delbetalning mattor
Plastmatta i ett retro mönster med en känsla av 60-tal. Mattan är tillverkad i Sverige av Horredsmattan som har tillverkat plastmattor sedan 1950-talet. Plastmattan Rut går att använda på båda sidor och har inverterade färger på fram och baksida.

Denna matta har samma färgställning som plastmattan Kitchen. Tanken är att man kan ha Kitchen framför diskbänken och Rut under kökbordet.

Plastmattan är traditionell svensk produkt, det som gör den så populär är framförallt att den är så lättskött, dess snygga design och slitstyrka. Plastmattans egenskaper gör att den passar överallt, både inne- och utemiljöer: köket, hallen, tvättstugan, uterummet, badrummet, husvagnen, fritidshuset, mm.

Matta från: Horredsmattan
Tillverkningssätt: Maskinvävd
Material: Mjuk plast
Lugghöjd: ca 0,5 cm
Tvättråd: Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa, detta fungerar i de flesta fall. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin eller med mjuk borste. Tänk på att inte tvätta för varmt, då tappar plasten sin form eftersom den mjuknar. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Ställ en fråga om just denna produkt så svarar vi inom kort.
Din e-mail
Ditt namn
Din fråga om produkten
Ditt e-mail är skickat, vi återkommer inom kort

Gillar du produkten? Dela gärna!

Tipsa om mattan på facebook Tipsa om mattan på twitter Tipsa om mattan på google+ Tipsa om mattan på pinterest

ANDRA POPULÄRA Plastmattor