Svart

Iris

Iris är en fantastisk plastmatta vävd i sverige av Horredsmattan. Iris går att tvätta i maskin på 30 grader och håller under många år. Passar lika bra i köket som i hallen eller i tvättstugan.

Välj en färg

Välj storlek

Att betala: -

Beskrivning

Iris är en fantastisk plastmatta tillverkad och designad av Horredsmattan som vävt plastmattor i sverige sedan 1950-talet.

Mattan vävs i fabriken i Horred och plasten tillverkas i Gislaved, denna plastmatta är alltså 100% "made in sweden".

Plastmattor är den mest lättskötta matta som finns, fläckar torkas enkelt av med en disktrasa och behöver hela mattan tvättas så är det bara att slänga in i tvättmaskin på 30 grader.

Iris fungerar lika bra i köket som i hallen eller i tvättstugan.

Även om mattan är tunn så ligger den bra på de flesta golv, om mattan rör på sig så rekommenderar vi vårt halkskydd som verkligen gör att mattan ligger still.

Mattans speciella egenskaper

  • Hög kvalité
  • Lättstädad
  • Maskintvätt 30 grader
  • Slät ovansida
  • Svensktillverkad
  • Vändbar matta
Rum där mattan passar: Kök, Hall
Matta från: Horredsmattan
Tvättråd:  Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa, detta fungerar i de flesta fall. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin eller med mjuk borste. Tänk på att inte tvätta för varmt, då tappar plasten sin form eftersom den mjuknar. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Material:  Mjuk plast utan ftalater
Totalhöjd:  5 mm
Vikt:  1400 gram/m2
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära Plastmattor

Svea
Svea

Svea är en svensktillverkad plastmatta i mixedkvalité, dvs ett bomullsgarn har blandats med plasten för att göra mattan mjukare och skönare än en matta i 100% p...

14 storlekar / 6 färger
fr. 745 kr
Solo
Solo

Solo är en enfärgad plastmatta utan mönster tillverkad av Horredsmattan. Den vita varpen i mattan lyser igenom och ger mattan liv. Solo är den populäraste plast...

fr. 320 kr
Alfie
Alfie

Alfie är en sobert mönstrad matta med modern känsla. Mattan har fält med 4 olika mönster som gör den mycket intressant att vila ögonen på. Denna matta komme...

fr. 320 kr
Dalahäst
Dalahäst

Plastmatta i ett klassiskt mönster med Dalahästar.

fr. 370 kr