Taj Mahal Patchwork

av Erik Lindholm den 2013-02-08

Nu har vi fått in ytterligare en ny patckworkmatta, en matta som verkligen är något utöver det vanliga. Taj Mahal är en ullmatta i patchwork mönster med snygg och tålig baksida i kraftig  texil som ger en skön tyngd och gör att den ligger snyggt på golvet.
Mattan kommer i tre färgställningar men min absoluta favorit är den  multifärgade med dess pigga glada färger som ändå är något dämpade.

Taj Mahal lyfter vilket rum som helst och ger ett välkomnande intryck.

Här hittar du denna vackra patchworkmatta


Lekstuga på mattlagret

av Erik Lindholm den 2012-10-12

Min yngsta dotter Vera (2 år) älskar mattor, så fort hon får chansen så vill hon vara med och leka bland mattorna på lagret. Favoriten är att rulla ihop mattor, det har gått så långt att hon rullar ihop mattorna på dagis vilket ger lite extra jobb för personalen som hela tiden måste rulla ut dem igen! Jag försöker att se helt frågande ut när personalen frågar vart hon har lärt sig att rulla ihop mattor =)

Nu gör vi på Nylanders helg!


Handvävda trasmattor

av Erik Lindholm den 2012-09-08

I veckan fick vi in två nya trasmattor i en helt fantastik kvalité. Båda mattorna är handvävda och går att tvätta för hand i 30 grader.

Detta är en bild på trasmattan Björkön i köket!


Filmar våra mattor

av Erik Lindholm den 2012-08-26

Sedan en tid tillbaka så har vi börjat att videofilma våra mattor, det är ett enormt hästjobb att filma samtliga mattor men vi tar några i taget så till slut så skall samtliga vara filmade.

Tanken är att det skall vara lättare att se mattans struktur och egenskaper, vi hoppas att det kommer att medföra en bättre köpupplevelse!

En av de mattor vi har videofilmat är den handvävda ullmattan Nature.


Distanshandelsdagen i Borås

av Erik Lindholm den 2011-11-17

Idag var vi på distanshandelsdagen här i Borås där ca 1000 glada personer inom e-handel och postorder samlades för att lyssna på spännande seminarier med Ola Wenström som moderator. Över 100 utställare inom branschen fanns också närvarande, mycket intressant att få träffa olika företag och höra deras historier. Mest intressant är nog ändå att träffa dom andra e-handlarna för att byta erfarenheter och på så sätt kunna göra förbättringar så att köpupplevelsen för våra kunder blir ännu bättre än vad den redan är.

Efter en dag som denna men massor av intryck så går huvudet på högvarv med massor med nya ideér för vår webbshop!

Distanshandelsdagen 2011 i Borås


Nyare inlägg    Äldre inlägg