Höstens nya mattor

Hösten är på ingång och det innebär nya mattor för säsongen. Nyheterna har börjat trilla in till oss så håll utkik! Här har vi valt ut några mattor att piffa upp hemmet med i höstmörkret.

Claremont

Denna mjuka, härliga matta ligger helt rätt i tiden med sitt art deco-mönster och trendiga färgställningar. Mattan är tillverkad i chenille-viskos och polyester vilket ger den en väldigt mjuk och len yta att sätta fötterna på. Beroende på hur luggen ligger skiftar mattan i färg och blir ljusare/mörkare beroende på vilket håll man ser den ifrån. Detta är typiskt för viskosmattor och ger mattan väldigt mycket liv. Claremont har ett tunt lager av antislip på baksidan vilket gör att mattan inte glider. Detta är en perfekt matta vid soffgruppen eller i sovrummet.

Här hittar du mattan Claremont

Konstsilkesmatta

Doux

Detta är den perfekta mattan för dig som vill ha en enfärgad, lättmatchad matta. Alla färgerna är jordnära och lugna vilket gör mattan lättplacerad. Doux är gjord utav polyestermikrofiber vilket gör mattan extremt mjuk och härlig. Materialet går att “rita” i med fingrarna och mattan upplevs därför väldigt livfull. Doux har även fransar vilket är en fin detalj som gör att mattan känns lite lyxigare.

Här hittar du mattan Doux

Enfärgad matta med lyster och frans

Sakura

Ha konsten på golvet. Sakura är mattan som sätter prägel på rummet med sitt storblommiga mönster och behagliga färgkombination. Mattan är gjord i viskos och får därför en fin lyster som ger liv åt den. Ytan är mjuk och len och passar det enfärgade vardagsrummet där det behövs något extra.

Här hittar du mattan Sakura

Matta med stora plommor

Bouquet

Det blommiga temat fortsätter och här vi ytterligare en storblommig matta. Bouquet är gjord i 100 procent polypropylen, är helt luddfri och antistatiskt vilket gör den väldigt lättstädad. Buketten blir en fin kontrast mot mattans mörka botten och kan fräscha upp vilket rum som helst. Ett stort plus är att denna mattan väger väldigt lite, även den största storleken går att lyfta och flytta utan problem.

Här hittar du mattan Sakura

Matta med tryckt storblommigt mönser

Höstens nya mattor