Plastmatta Linné

Linné - Plastmatta

Plastmatta från Horredsmattan som är inspirerad av klassiska trasmattor men i modern tolkning. Mattan är randig och har inslag av gåsöga. Linné går att tvätta i maskin som alla andra plastmattor.

Färg: Beige
Storlek: 70 x 140 cm (553 kr)
Att betala: -
Delbetala från 32 kr/månad
Klarna delbetalning mattor
Mattan Linné är en vacker plastmatta designad av Johanna Nädele Ljungkvist och Britt-Marie Henriksson som båda kommer ifrån Boråstrakten där mattan vävs. Designen är inspirerad av traditionella trasmattor med en modern touch. Mattan är inverterad och är vändbar med svetsade kortsidor.

Svensktillverkad plastmatta av högsta kvalité. Mattan vävs i fabriken i Horred och plasten tillverkas i Gislaved, denna plastmatta är alltså 100% "made in sweden".

Plastmattor är den mest lättskötta matta som finns, fläckar torkas enkelt av med en disktrasa och behöver hela mattan tvättas så är det bara att slänga in i tvättmaskin på 30 grader.

Matta från: Horredsmattan
Tillverkningssätt: Maskinvävd
Material: Mjuk plast utan ftalater
Lugghöjd:
Tvättråd: Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa, detta fungerar i de flesta fall. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin eller med mjuk borste. Tänk på att inte tvätta för varmt, då tappar plasten sin form eftersom den mjuknar. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Ställ en fråga om just denna produkt så svarar vi inom kort.
Din e-mail
Ditt namn
Din fråga om produkten
Ditt e-mail är skickat, vi återkommer inom kort

Gillar du produkten? Dela gärna!

Tipsa om mattan på facebook Tipsa om mattan på twitter Tipsa om mattan på google+ Tipsa om mattan på pinterest

ANDRA POPULÄRA Plastmattor