Plast- och garnmatta Goose Mix Horredsmattan Plast- och garnmatta Goose Mix Horredsmattan Plast- och garnmatta Goose Mix Horredsmattan
Plast- och garnmatta Goose Mix

Goose Mix - Plast- och garnmatta

Goose är en fantastiska matta där plast och bomullsgarn är blandat. Går att tvätta i maskin precis som en matta i enbart plast men denna är mjukare under fötterna.

Färg: Blå
Storlek: 200 x 300 cm (4 712 kr)
Att betala: -
Delbetala från 152 kr/månad
Klarna delbetalning mattor
Mattan Gosse Mix har gåsöga-mönster som är helt rätt i tiden och förgyller golvet i ditt hem. I härliga nyanser och med fransar har detta snabbt blivit en av våra bästsäljande mattor!

Plast och garn-mattor är lättskötta eftersom du enkelt kan tvätta mattan i maskin och den håller hög kvalitet så du kan känna trygg att tvätta den när det behövs. Mattan används oftast till kök, men fantasin har inga gränser, lägg mattan jämte sängen och få ett lyxigt uppvaknande eller varför inte ha den i vardagsrummet?

I 60 år har fabriken vävt kvalitetsmattor i Horred med hjälp av lokala förmågor har det kommit nya mönster och i samarbete med Gislaved Folie blir mattan helt svensktillverkad.

Specialbeställ i egen längd

Du kan måttbeställa längden på mattan, ej bredden.

Mattan finns i följande bredder
- 70 cm
- 150 cm
- 170 cm
- 200 cm

Exempel
En matta som skall bli 70 x 520 cm så blir kostnaden för en matta som är 550 cm som sedan kortas ner till 520 cm. På grund av att mönstret är 50 cm och upprepas så vävs mattan i 500 cm, 550 cm, 600 cm osv.

Det tillkommer en extra kostnad på 200 kr/matta vid beställning av specialmått.

Vi tar endast emot beställningar på måttbeställda plastmattor per telefon eller e-post och öppet köp gäller ej.Matta från: Horredsmattan
Tillverkningssätt: Maskinvävd
Material: 40% Plast utan ftalater, 50% bomull och varp i polyester.
Lugghöjd:
Tvättråd: Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa så fort de uppstår. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin utan centrifugering eller med mjuk borste i badkar eller dusch. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Ställ en fråga om just denna produkt så svarar vi inom kort.
Din e-mail
Ditt namn
Din fråga om produkten
Ditt e-mail är skickat, vi återkommer inom kort

Gillar du produkten? Dela gärna!

Tipsa om mattan på facebook Tipsa om mattan på twitter Tipsa om mattan på google+ Tipsa om mattan på pinterest

ANDRA POPULÄRA Plast- och garnmattor