Plastmatta Classico Horredsmattan Plastmatta Classico Horredsmattan
Plastmatta Classico

Classico - Plastmatta

Svensktillverkad plastmatta i bästa kvalité som ger en omedelbar känsla av kvalitet och hållbarhet. En traditionell svensk produkt

Färg: Mintgrön
Storlek: 70 x 150 cm (525 kr)
Att betala: -
Delbetala från 31 kr/månad
Klarna delbetalning mattor
Svensktillverkad plastmatta i bästa kvalité som ger en omedelbar känsla av kvalitet och hållbarhet. En traditionell svensk produkt med design, slitstyrka och lättskötthet, egenskaper som gör att plastmattan är så populär.

Plastmattor har ett mycket stort användningsområde, i både inne- och utemiljöer: köket, hallen, tvättstugan, uterummet, badrummet, husvagnen, fritidshuset, mm.

Samtliga av våra designade plastmattor (ej de traditionella) har inverterade färger på fram och baksida. En matta som tex har svart botten och vitt mönster på ena sidan, har vit botten och svart mönster på den andra sidan. Man kan välja vilken sida som skall vara uppåt och får därmed två olika mattor beroende på vilken sida som är uppåt.

Kanterna på kortsidorna är svetsade, mattan har inga fransar.

Denna plastmatta tillverkas av det svenska företaget Horredsmattan AB som har tillverkat plastmattor sedan 1950-talet. Företaget har sin fabrik i Horred.

Matta från: Horredsmattan
Tillverkningssätt: Maskinvävd
Material: Plast
Lugghöjd: 0,5 cm
Tvättråd: Tvättas i 30º C varmlösning av syntetiskt tvättmedel i maskin eller med mjuk borste. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Ställ en fråga om just denna produkt så svarar vi inom kort.
Din e-mail
Ditt namn
Din fråga om produkten
Ditt e-mail är skickat, vi återkommer inom kort

Gillar du produkten? Dela gärna!

Tipsa om mattan på facebook Tipsa om mattan på twitter Tipsa om mattan på google+ Tipsa om mattan på pinterest

ANDRA POPULÄRA Plastmattor