Plastmatta Barock Horredsmattan Plastmatta Barock Horredsmattan
Plastmatta Barock

Barock - Plastmatta

Plastmatta från Horredsmattan i ett vackert mönster. En traditionell svensktillverkad produkt med snygg design. En mycket slitstark och lättskött matta.

Färg: Beige
Storlek: 150 x 230 cm (1 603 kr)
Att betala: -
Delbetala från 52 kr/månad
Klarna delbetalning mattor
Designad plastmatta från Horredsmattan där man hämtat information från barockstilen. Plastmattan Barock går att använda på båda sidor och har inverterade färger på fram och baksida. Plastmattor är en traditionell svensk produkt, det som gör den så populär är framförallt att den är så lättskött, dess snygga design och slitstyrka. Plastmattans egenskaper gör att den passar överallt, både inne- och utemiljöer: köket, hallen, tvättstugan, uterummet, badrummet, husvagnen, fritidshuset, mm. I storlekarna 150 x 230 cm och 170 x 260 cm så har mattan ett annat utseende, under övriga bilder så finns där en bild på dessa storlekar.

Matta från: Horredsmattan
Tillverkningssätt: Maskinvävd
Material: Mjuk plast
Lugghöjd: 0,5 cm
Tvättråd: Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa, detta fungerar i de flesta fall. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin eller med mjuk borste. Tänk på att inte tvätta för varmt, då tappar plasten sin form eftersom den mjuknar. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Ställ en fråga om just denna produkt så svarar vi inom kort.
Din e-mail
Ditt namn
Din fråga om produkten
Ditt e-mail är skickat, vi återkommer inom kort

Gillar du produkten? Dela gärna!

Tipsa om mattan på facebook Tipsa om mattan på twitter Tipsa om mattan på google+ Tipsa om mattan på pinterest

ANDRA POPULÄRA Plastmattor