Plastmatta Barock

Barock - Plastmatta

Vändbar plastmatta som går att tvätta i maskin och tål att ligga utomhus. Mattan i de större storlekarna för bord har en lite annorlunda design, bild finns här i produktinformationen.

Färg: Turkos
Storlek: 70 x 300 cm (1 253 kr)
Att betala: -
Delbetala från 58 kr/månad
Klarna delbetalning mattor
Barock är ett gammalt mönster som 2019 började produceras igen, det var många år sedan Horredsmattan slutade att väva denna plastmatta men nu har den återuppstått och kommer i ett gäng nya färger.

I bredden 70 cm, dvs gångmattor, så har mattan bara board (ram/kant) på långsidorna medans mattan i den större storlekarna (bordsmattorna) har board runt hela mattan samt ett litet annorlunda mönster men som ändå påminner om gångmattan.

Barock är vävd i en plast fri från ftalater som tillverkas i Sverige av Gislaved folie. Mattan är vävd i Horred så detta är verkligen en helsvensk produkt likt alla andra plastmattor vi säljer.

Plastmattan Barock går att använda på båda sidor och mattan går enkelt att tvätta i maskin, iaf gångmattorna. De större bordsmattorna kan sköljas av med vattenslang eller spolas av i duschen och skrubbas med en borste.

Matta från: Horredsmattan
Tillverkningssätt: Maskinvävd
Material: Mjuk plast utan ftalater
Lugghöjd:
Tvättråd: Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa, detta fungerar i de flesta fall. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin eller med mjuk borste. Tänk på att inte tvätta för varmt, då tappar plasten sin form eftersom den mjuknar. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Ställ en fråga om just denna produkt så svarar vi inom kort.
Din e-mail
Ditt namn
Din fråga om produkten
Ditt e-mail är skickat, vi återkommer inom kort

Gillar du produkten? Dela gärna!

Tipsa om mattan på facebook Tipsa om mattan på twitter Tipsa om mattan på google+ Tipsa om mattan på pinterest

ANDRA POPULÄRA Plastmattor