Multi

Streetlife

Bilmatta som med vägar som gör det roligt att köra bil på. Mattan är tunn och har en gummerad undersida vilket gör att den ligger stadigt på golvet.

Vald färg: Multi

Välj storlek

Att betala: 399 kr

Beskrivning

Streetlife är en barnmatta / bilmatta med ett stadsmotiv innehållande vägar, polisstation, brandstation, flygplats, lekplats, sjukhus osv.

Mattan tillverkas i ett stort ark och sedan skärs mattorna ut från arket vilket gör att motivet skiljer sig från matta till matta. Vissa exemplar kan ha två polisstationer medans andra saknar polisstation.

Bilden på mattan är endast ett exempel på hur mattan kan se ut. Den större storleken 133 x 175 cm innehåller fler motiv.

Streetlife har en gummerad undersida vilket gör att den ligger still på golvet, mattan har även en slät öglad lugg som gör den aningen mjuk men fortfarande tillräckligt hård för att köra bilar på.

Mattans speciella egenskaper

  • Stadsmotiv
  • Gummerad undersida
  • Lättstädad
  • Slät ovansida
  • Öglad lugg
  • Tunn
  • Halksäker
Matta från: Strehög
Lugghöjd:  6 mm
Tvättråd:  Dammsug mattan regelbundet, ta ut och skaka mattan vid behov. Fläckar tas bort med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel.
Material:  Ovansida Polyamid, undersida gummi
Tillverkningssätt:  Maskinvävd

Andra populära Barnmattor

Feel
Feel

Väldigt len och mjuk matta i microfiber, materialet gör verkligen att mattan blir enormt skön. Feel fungerar lika bra under vardagsrumsbordet som i badrummet el...

11 storlekar / 9 färger
+
fr. 390 kr
Flätan
Flätan

Flätad rund trasmatta av bomullstrasor i lekfulla färger och en i jute. Passar i barnrum, kök eller varför inte som julgransmatta! Multifärgade mattan är väv...

3 storlekar / 1 färg
fr. 195 kr
Fotbollsmatta
Fotbollsmatta

Mattan fotboll passar alla som älskar fotboll, då den har mönster och form utav en fotboll. Mattan har en vit bottenfärg med svart mönster och langettering. ...

120 cm rund Svart-Vit
545 kr
Snötopp
Snötopp

Mattan har vit bottenfärg med grå langettering på långsidorna. Mattan pryds utav snöklädda bergstoppar med olika mönster, som omges utav stjärnor och en måne i ...

2 storlekar / 1 färg
fr. 850 kr