Plastmatta Arrow

Arrow - Plastmatta

Arrow är en svensktillverkad plastmatta från Horredsmattan. Går att tvätta i maskin och är vändbar. Svenska plastmattor är extremt hållbara, vanligtvis håller mattan i 20 år.

Färg: Svart
Storlek: 70 x 400 cm (1 666 kr)
Att betala: -
Delbetala från 54 kr/månad
Klarna delbetalning mattor
Arrow är som alla våra andra plastmattor ett riktigt svenskt hantverk där mattan är vävd i Horred och plasten tillverkad i Gislaved.

Svenska plastmattor är extremt tåliga och går att tvätta i maskin, livslängden brukar vanligtvis vara ca 20 år under normalt slitage.

Alla mattor tillverkas med kärlek och granskas noga i fabriken innan de når butiker, detta gör att vi har extremt få reklamationer på de plastmattor vi säljer.

Arrow går att använda på båda sidor och kortsidorna är svetsade istället för frans, det uppskattas av många som har ledsnat på att kamma fransar.


Matta från: Horredsmattan
Tillverkningssätt: Handvävd matta
Material: Mjuk plast utan ftalater
Lugghöjd:
Tvättråd: Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa, detta fungerar i de flesta fall. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin eller med mjuk borste. Tänk på att inte tvätta för varmt, då tappar plasten sin form eftersom den mjuknar. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.
Ställ en fråga om just denna produkt så svarar vi inom kort.
Din e-mail
Ditt namn
Din fråga om produkten
Ditt e-mail är skickat, vi återkommer inom kort

Gillar du produkten? Dela gärna!

Tipsa om mattan på facebook Tipsa om mattan på twitter Tipsa om mattan på google+ Tipsa om mattan på pinterest

ANDRA POPULÄRA Plastmattor