GÄSTBOKEN

Meddelande
2015-09-06 skriver Kerstin Siponen:
Grattis till nya lokaler i Dalsjöfors!!!! Hälsningar från Sundsvall till Er alla.....
Meddelande
2015-09-05 skriver Allan & Kajsa:
Köpta matta till hallen 3 stk samt 2 fårfållor till fåtöljen alt har varit till största belåtenhet.
Meddelande
2015-08-09 skriver Kristina :
Beställde en dörrmatta härifrån. Positivt överraskad över hur snabbt och smidigt det var! Fin kvalitet på mattan. Jättenöjd med köpet!
Meddelande
2014-11-01 skriver Gunilla:
Jag skulle köpa en matta för ett par år sedan och fick väldigt fin hjälp från er kring valet av storlek. Leveransen var pålitlig och mattan levererades väl inslagen. Jag är väldigt nöjd med den mattan. Dessutom är er hemsida så fin och tydlig, med massor av bilder och ibland till och med filmer på mattorna. Jag tycker det är toppen! Därför var det alldeles självklart att återvända då jag nu behövde ännu en matta. Tusen tack!
Meddelande
2014-09-18 skriver Veronica O:
Tusen tack för fantastiskt bemötande och service! Världsklass! Mattorna blev toppen.... :-)
Meddelande
2014-06-28 skriver Lindha Hjertén:
Vill bara tacka för den snabba leveransen av en underbart fin matta. Köpte två ZigZag, långa, handvävda i bommullsgarn. De var ännu finare i verkligheten än på bild, klarare i färgerna, just som jag hoppats. Super! Ska vara ytterst rädd om den så den varar i många år. Kram, Lindha.
Meddelande
2014-03-11 skriver Erik på Nylanders Mattor:
Hej Eva, det var verkligen roligt att höra, du är så välkommen åter!
Meddelande
2014-03-03 skriver Eva:
Tusen tack för den utmärkta servicen och enormt snabba leveransen! :) Har redan börjat fundera på nästa beställning.
Meddelande
2013-11-25 skriver Karin Ehk:
Hej, ville bara säga att 2007 köpte jag mattor ifrån er, dom ligger i vårt kök och varit med om både det ena och det andra under åren, trots detta så är dom fortfarande hur fina som helst… Har fortfarande inte glömt vilken fin service vi fick när dom beställdes. Lyckas vi slita ut dom på något sätt så vet jag var jag ska handla….Tack !!
Meddelande
2013-05-31 skriver Erik:
Hej! Vill bara framföra hur imponerad jag blev av Er(ik) idag. ;) Jag hade en fråga om leveranstid på en matta som jag funderade på och fick ett blixtsnabbt (och dessutom mycket trevligt mail) från Erik L. Det är den typen av service som gör att jag så fort jag är på jakt efter fler mattor kommer börja på Nylanders! Mvh Erik S

Äldre inlägg >>