Elk - Plastmatta

Designad plastmatta med älgar på. Mattan har en älg varje 50 cm. Kortsidornas kanter är svetsade. Plastmattan Elk går att använda på båda sidor och har inverterade färger på fram och baksida. Mattan är tillverkad i Sverige av Horredsmattan som har tillverkat plastmattor sedan 1950-talet. Plastmattor är en traditionell svensk produkt, det som gör den så populär är framförallt att den är så lättskött, dess snygga design och slitstyrka. Plastmattans egenskaper gör att den passar överallt, både inne- och utemiljöer: köket, hallen, tvättstugan, uterummet, badrummet, husvagnen, fritidshuset, mm.

Grå. Grå
Klicka för att förstora

Plastmatta Elk Horredsmattan Plastmatta Elk Horredsmattan Plastmatta Elk Horredsmattan Plastmatta Elk Horredsmattan Plastmatta Elk Horredsmattan Plastmatta Elk Horredsmattan

1.       Välj färg
Grå Plastmatta Elk Horredsmattan Röd Plastmatta Elk Horredsmattan Svart Plastmatta Elk Horredsmattan
2.       Välj storlek
70 x 50 cm 225 kr
70 x 100 cm 445 kr
70 x 150 cm 675 kr
70 x 200 cm 895 kr
70 x 250 cm 1.125 kr
70 x 300 cm 1.345 kr
70 x 350 cm 1.575 kr
3.       Välj antal

fr. 195 kr
eller delbetala fr 11 kr / mån

Lägg i kundvagnen
TEKNISK INFORMATION

Rum där mattan passar: Kök, Hall
Matta från: Horredsmattan
Tillverkningssätt: Maskinvävd
Tjocklek: ca 5 mm
Material: Mjuk plast
Tvättråd: Mycket lättskött matta. Torka bort fläckar med en fuktig trasa, detta fungerar i de flesta fall. Vid behov av att fräscha upp hela mattan så tvättas den i 30º C i maskin eller med mjuk borste. Tänk på att inte tvätta för varmt, då tappar plasten sin form eftersom den mjuknar. Mattan bör ej torkas i starkt solsken.

STÄLL EN FRÅGA TILL OSS OM DENNA PRODUKT

Om du har en fråga angående just denna matta så går det bra att skriva här nedan så svarar vi till din e-mailadress. Genom att använda detta formulär så kommer vi automatiskt att se vilken produkt du har frågor kring.

Sparar

Plastmattor